Italakciók csoportok számára, csomagajánlataink

CSOMAGAJÁNLATAINK

Örömünkre szolgál bemutatni kifejezetten csoportokra szabott, rendkívül kedvező csomagajánlatainkat, melyeket 3 fős, vagy annál nagyobb számú csoportok vehetnek igénybe.

Silver csomag - italakció legénybúcsúra

SILVER CSOMAG

Korlátlan italfogyasztás kupon, mely 90 percig érvényes és az exkluzív italokat kivéve – mint pl. pezsgők, 12 éves whisky-k, stb. - minden italra felhasználható.

A kupon ára 8.000 Ft /fő

Gold csomag - italakció legénybúcsúra

GOLD CSOMAG

Korlátlan italfogyasztás kupon, mely egész éjszaka érvényes és tartalmaz minden italt, beleértve a prémium italokat is, kivéve pezsgők.

A kupon ára 17.000 Ft /fő

Platinum csomag - italakció legénybúcsúra

PLATINUM CSOMAG

Korlátlan italfogyasztás kupon, mely egész éjszaka érvényes és tartalmaz minden italt, beleértve a prémium italokat is, kivéve pezsgők. A kupon ezen kívül tartalmaz egy privát tánc showt, mely a VIP-szobáink egyikében kerül bemutatásra.

A kupon ára 24.000 Ft /fő

A Gold és Platinum csomaghoz ajándékba adunk egy 30.000 Ft értékű meglepetés műsort, mely az ünnepelt bevonásával, a vendégtérben kerül bemutatásra. Ugyanez a műsor a Silver csomagban féláron, azaz 15.000 Ft-ért megvásárolható.

A legenybucsu.hu weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtéséhez.