Legénybúcsú, szülinap, céges bulik ideális helyszíne

P2 Budapest Klub

RÓLUNK

Klubunk immár 15 éve szervez magyar és külföldi vendégei számára legénybúcsúkat, és egyéb rendezvényeket.

A három szeparált vendégtér és a 19 db VIP helyiség tökéletes helyszín nagyobb, vagy akár több csoport párhuzamos és színvonalas szórakoztatására, ezért a Club P2 a legnépszerűbb klub a felnőtt szórakoztatás terén Magyarországon.

Ami megkülönböztet minket másoktól: kivételes lokáció a Bazilika mellett, mérsékelt árak, több, mint ötven gyönyörű, intelligens táncoslány, kifejezetten csoportokra optimalizált csomagok, professzionális, kedves, szolgálatkész személyzet és sok-sok év tapasztalat.

A FELSŐ SZINT:

A teljes egészében megújult fenti szinten egy 40 fő befogadására alkalmas, nagyon kellemes terem található színpaddal, bárpulttal és kényelmes székekkel, asztalokkal. Klubunk felső szintje tökéletes választás legénybúcsúk, születésnapok, céges rendezvények megrendezésére, vagy akár egy nyugodt beszélgetésre hostess lányaink egyikével, ugyanakkor sokan térnek be hozzánk beindítani az estét, ugyanis minden jelentősebb belvárosi szórakozóhely gyalogosan, pár perc alatt megközelíthető.

Legénybúcsú

Születésnap

Névnap

Céges party

Egyéb alkalom, jubileum

P1 Lounge szórakozóhely
P1 Lounge legénybúcsúkhoz
P1 lépcső az emeletre

AZ ALSÓ SZINT:

A mögöttünk lévő időszak egyáltalán nem volt könnyű sem nekünk, sem pedig a többi legénybúcsúval és egyéb, idegenforgalommal, vendéglátással foglalkozó vállalkozásnak.

Mi azonban nem tétlenkedtünk: klubunk lenti részeit is felújítottuk, korszerűsítettük. A gyönyörűen megújult mosdók mellett a privát táncoknak helyt adó VIP-részlegünk is megfiatalodott, és kibővült. A lenti főterem mellett továbbra is elérhető vendégeink számára a teljesen szeparálható VIP-terem külön személyzettel, színpaddal és zenével. Az országban egyedülálló módon, 19db VIP szobával várjuk az iszogatásnál többre vágyó vendégeinket.

Itt érsz el minket

Nyitva tartás

Hétfő-vasárnap: 22:00 - 5:00