Legénybúcsú, szülinap, céges bulik ideális helyszíne

P2 Budapest Klub

RÓLUNK

Klubunk immár 10 éve szervez magyar és külföldi vendégei számára legénybúcsúkat, és egyéb rendezvényeket.

A két szeparált vendégtér és a 3 db VIP helyiség tökéletes helyszín nagyobb, vagy akár több csoport párhuzamos és színvonalas szórakoztatására, ezért a Club P2 az egyik, ha nem a legnépszerűbb klub ma Magyarországon.

Ami megkülönböztet minket másoktól: kivételes lokáció a Bazilika mellett, mérsékelt árak, gyönyörű, intelligens lányok, kifejezetten csoportokra optimalizált csomagok, professzionális, kedves, szolgálatkész személyzet és sok-sok év tapasztalat.

A FELSŐ SZINT:

A teljes egészében megújult fenti szinten egy 40 fő befogadására alkalmas, nagyon kellemes terem található színpaddal, bárpulttal és kényelmes székekkel, asztalokkal. Klubunk felső szintje tökéletes választás legénybúcsúk, születésnapok, céges rendezvények megrendezésére, vagy akár egy nyugodt beszélgetésre hostess lányaink egyikével, ugyanakkor sokan térnek be hozzánk beindítani az estét, ugyanis minden jelentősebb belvárosi szórakozóhely gyalogosan, pár perc alatt megközelíthető.

A P2 Klub állandó italakciókkal várja kedves vendégeit, melyek itt megtalálhatóak.

Legénybúcsú

Születésnap

Névnap

Céges party

Egyéb alkalom, jubileum

P1 Lounge szórakozóhely
P1 Lounge legénybúcsúkhoz
P1 lépcső az emeletre

AZ ALSÓ SZINT:

A mögöttünk lévő időszak egyáltalán nem volt könnyű sem nekünk, sem pedig a többi legénybúcsúval és egyéb, idegenforgalommal, vendéglátással foglalkozó vállalkozásnak.

Mi azonban nem tétlenkedtünk: klubunk lenti részeit is felújítottuk, korszerűsítettük. A gyönyörűen megújult mosdók mellett a privát táncoknak helyt adó VIP-részlegünk is megfiatalodott, és kibővült. A lenti főterem mellett továbbra is elérhető vendégeink számára a teljesen szeparálható VIP-terem külön személyzettel, színpaddal és zenével.

A legenybucsu.hu weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtéséhez.