Legénybúcsú Budapesten

English version
FŐOLDAL
KLUB
LÁNYOK
CSOMAGAJÁNLAT
KAPCSOLAT

Klubok

Club P2

A Club P2 2011 októberében nyitott, kifejezetten nagyobb számú csoportok fogadására kialakított vendégtérrel rendelkező kétszintes klub.

Ez a szórakozóhely már az első munkálatok megkezdésénél úgy lett megtervezve, hogy céges partikat szervező vállalatok, vagy legénybúcsújukat ünneplő turisták teljesen elszeparálva, a többi vendégtől külön tudják élvezni a nálunk töltött időt. Az erre lehetőséget nyújtó különterem saját tánctérrel, személyzettel és hangosítással rendelkezik.

A party előtt vendégeink általában egy finom vacsorával szeretik indítani az estét. Nálunk ez is az alapszolgáltatásaink közé tartozik, hiszen a felső szinten egy 50 fő befogadására alkalmas, nagyon kellemes lounge-étterem lett kialakítva, direkt ebből a célból. Az elégedettséget mesterszakácsok által alkotott menü, profi kiszolgálás és rendkívül kedvező csomagajánlataink garantálják.

Club P1

Ez az a hely, amit már jó ideje nem kell bemutatnunk senkinek. Ha valaki mégsem ismerné, akkor pár mondatban a teljesség igénye nélkül most megtesszük:

A P1 három éve az internet segítségével, gyakorlatilag minden reklám nélkül bombaként robbant a köztudatba . Klubunk olyan osztatlan sikert aratott a külföldi turisták köreiben, hogy netes fórumokon, utazási blogokon futótűzként terjedt rólunk a jó hír, így rövid időn belül mindenki aki Budapestre jött, nálunk akart tölteni egy görbe estét. Ez a folyamat hála a töretlenül magas színvonalnak és a válogatott profi személyzetnek, a mai napig tart, ezért szezonban a P1 többnyire teltházzal megy szinte minden nap.

How to enjoy your voucher

Facebook ikon Legénybúcsú Budapesten Klub Lányok Csomagajánlat Kapcsolat

Kövess minket Facebookon!